Her sabah bir yemek kaşığı bal ile bir çay kaşığı tarçını karıştırıp yiyorum. Şokelladan bile daha lezzetli oluyor. Hem kahvaltıma renk katıyor, hem tatlı ihtiyacımı karşlıyor, beni mutlu ediyor, hem de enerji veriyor. Birkaç hafta önce başladım, annemin arkadaşlarından duymuştum ama uygulamaya almadan önce tabii araştırdım internetten, ne faydası var diye, karşıma çıkanları aşağıda görebilirsiniz. Internet ortamında her okuduğuma hemen güvenmediğimden, haliyle, güvendiğim bir doktor teyid etsin istedim. Osman Müftüoğlu'nun tavsiye ettiğini görünce hemen "mutlaka yenmeli" listeme ekledim. Size de tavsiye ederim. En etkin kullanım şekli toz halinde yiyeceklere eklenmesi. Tatlı ihtiyacınızı gönül rahatlığı ile sütlü bir tatlının üzerine ekleyeceğiniz 1 çay kaşığı tarçın ile karşılayabilirsiniz.
Kalsiyum magnesyum, lif ve demir içeriyor.
Kan şekerini düşürüyor.
LDL kolesrolü düşürüyor.
Kolestrolü düşürüyor.
Atrtirli hastalarda ağrıları azaltıyor, düzenli kullanımında geçiriyor.
Mide rahatsızlıklarına iyi geliyor, hazmı kolaylaştırıyor.
Periyod öncesi gerginliklere iyi geliyor.
Yüksek karbonhidratlı bir gıdaya eklendiğinde kandaki şeker seviyesinin düşmesini sağlıyor.
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, kansere karşı korunma sağlıyor.
Grip ve nezlede de korunma sağlıyor ve iyileşmeyi hızlandırıyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder